Американската актриса Скарлет Йохансон призна, че не спазва строги диети и си

...
Американската актриса Скарлет Йохансон призна, че не спазва строги диети и си
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон разкри тайната на привлекателната фигура

Американската актриса Скарлет Йохансон призна, че не съблюдава строги диети и си разрешава да изпие чаша вино вечер. Навиците, които оказват помощ за поддържане на привлекателна фигура, разкри звездата на Marvel в подкаста Him&Her.

Йохансон, която е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд, призна, че тя, както и други холивудски звезди, които познава, няма специфична загадка за здраве и благоденствие.

„ Лично аз считам, че физическата интензивност ми оказва помощ да остана здрава. Тренирам допустимо най-често “, споделя 38-годишната актриса.

Йохансон споделя, че тренира пет пъти седмично, до момента в който работи върху филм, и два до три пъти сред фотосите.

Тя споделя още, че обичаната й активност в този момент е пилатес, макар че преди няколко години актрисата предпочиташе силови тренировки.

Йохансон напомни, че по време на фотосите на " Avengers: Endgame " през 2019 година е стартирала деня си с лицеви опори с тежести и мъртва двигателна сила със 110 кг.

Актрисата добави, че не съблюдава диети и нарушава някои правила за здравословно хранене.

„ Ям прекомерно късно. Обичам да пия чаша вино в края на деня. И не мога да се придържам към някаква луда диета, в случай че някой не ми готви “, призна актрисата.

Тя означи, че непоследователният график на съня и храненето се дължи на обстоятелството, че тя отглежда две деца, най-малкото от които към момента няма две години.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР